Dansstudio We double T

17.30 – 21.30 uur

Docent: Tanja Engel-van ’t Hooft

 

WE double T staat voor Wij zijn Tanja's Team en is opgericht in 2014. Het begon met één hiphop-wedstrijdteam en groeide uit naar een dansschool met bijna 100 leerlingen; Dansstudio WE double T. De oprichtster, eigenaresse en choreograaf, Tanja Engel - van 't Hooft, heeft de dansschool tot en met juli 2018 vol passie en liefde gerund. Meervoudig Nederlands Kampioen (kids, junioren en volwassenen), vele voorstellingen met alle leerlingen, veel meegemaakt samen en er is een hechte familie tot stand gekomen: de WE double T family!

 

Na 5 mooie jaren heeft Tanja de moeilijke beslissing genomen om te stoppen met de dansschool en terug te gaan naar de roots. Het doel is om met één wedstrijdteam de internationale top bereiken. Het wedstrijdteam, WE double T, traint elke woensdagavond van 18:30 tot 21:00 uur. Zij zullen gaan deelnemen aan nationale en internationale hiphop competities in zowel binnen- als buitenland. Het team bestaat uit 16 dansers van 11 t/m 23 jaar.

 

Wil jij WE double T volgen in hun avontuur naar de internationale top? Volg hen dan op Facebook (https://nl-nl.facebook.com/Dansstudio.WE.double.T/) en Instagram (https://www.instagram.com/dansstudio_we_double_t/) ! Wilt u WE double T inhuren voor optredens, workshops e.d. dan kunt u contact opnemen met Tanja.

 

Tanja Engel - van 't Hooft

tanjavanthooft@hotmail.com

06-24844468

 

Mare Nostrum

Arubastraat 2

Alkmaar

072 -  56 22 100

info@wcmn.nl

Openingstijden Mare Nostrum

Maandag t/m vrijdag :

08.00 / 23.00 uur

 

Zaterdag en zondag

Alleen bij reserveringen geopend

(c) Bewonersonderneming Mare Nostrum/Vormgeving Studio Petit