Gespreksgroep 60 plus

 

14.00 – 16.00  elke eerste vrijdag van de maand  WonenPlus Alkmaar en het sociaal cultureel werk van wijkcentrum Mare Nostrum, organiseren een maandelijkse gespreksgroep voor 60 plussers. Aan de hand van thema’s gaat u  met elkaar in gesprek. Voorbeelden van thema’s  zijn:  hoe heb ik de feestdagen doorgebracht, leven in het hier en nu, welke dingen geven zin aan mijn leven, welke veranderingen hebben er in mijn leven plaatsgevonden, wat maakt mij blij, recht en onrecht, trouw en vertrouwen, etc. Uiteraard zijn de thema’s die u als deelnemer inbrengt leidend. De gesprekken worden begeleid door een ervaren vrijwilliger. Voor een tegemoetkoming in de kosten € 2,= per keer (inclusief koffie en thee).  De volgende data  staan gepland: 5 april, 3 mei en 7 juni 2019.

 

Bent u geïnteresseerd? Dan bent u van harte welkom om deel te nemen. Laat het ons dan van tevoren even weten. Dan kunnen wij inschatten hoeveel belangstelling er is.  U kunt op werkdagen bellen met WonenPlus Alkmaar op nummer 072 5122711 tussen 9.30 -12.30 uur.

Wij kijken uit naar uw komst. Corrinne Sluiters, consulente WonenPlus Alkmaar Noord en Koedijk, Halima Ourhris, sociaal cultureel werker wijkcentrum Mare Nostrum

 

 

Mare Nostrum

Arubastraat 2

Alkmaar

072 -  56 22 100

info@wcmn.nl

Openingstijden Mare Nostrum

Maandag t/m vrijdag :

08.00 / 23.00 uur

 

Zaterdag en zondag

Alleen bij reserveringen geopend

(c) Bewonersonderneming Mare Nostrum/Vormgeving Studio Petit