Sociaal eetcafé

Iedere dinsdag en woensdag wordt er 'gekookt voor de wijk'. Voor een driegangenmenu (voorgerecht, hoofdgerecht en toetje) betaalt u slechts € 8,-. Houders van de Alkmaarpas krijgen € 1,- korting. De maaltijden worden bereid door een van onze vaste koks Paulien en Wig (foto). De menu's worden bekend gemaakt op het bord in de foyer. Mare Nostrum doet zijn best om in de toekomst de menu's ook tijdig op deze website te plaatsen.

 

Gezellig en lekker en gezond

De gasten van het eetcafé zijn enthousiast over de maaltijden en over de plezierige sfeer. Buurtgenoten ontmoeten onder het genot van een goede, betaalbare maaltijd met als je dat wilt een lekker glaasje wijn erbij. Aarzel niet en probeer het een keer, u zult merken hoe gemakkelijk het is om aan te sluiten  bij andere diner-gasten!

 

Aanmelden/afmelden

Om mee te kunnen eten moet u zich wel vooraf, uiterlijk één dag voor de maaltijd, aanmelden. Dat kan via de telefoon: 072- 56 22 100, via e-mail info@wcmn.nl, met het digitaal formulier, klik hier ... of u kunt het ook bij de aanwezige kok melden dat u van plan bent om te komen. Geeft u in ieder geval op met hoeveel personen u komt eten. Het spreekt vanzelf dat u zich ook moet afmelden als u onverhoopt verhinderd bent. Zowel het tijdig aan- als het tijdig afmelden zijn belangrijk voor de inkoop van ingrediënten voor de maaltijd.

Mare Nostrum

Arubastraat 2

Alkmaar

072 -  56 22 100

info@wcmn.nl

Openingstijden Mare Nostrum

Maandag t/m vrijdag :

08.00 / 23.00 uur

 

Zaterdag en zondag

Alleen bij reserveringen geopend

(c) Bewonersonderneming Mare Nostrum/Vormgeving Studio Petit

Sociaal eetcafé