Klaverjassen

Klaverjasvereniging KlaverMare

Klaver

Op dinsdag 7 september beginnen we weer met de competitie.

Zoekt u voor de dinsdagavond een gezellige bezigheid? Dan bent u bij Klaverjasvereniging KlaverMare aan het juiste adres. Bijna dertig mensen zoals u, houden elkaar lekker bezig met een spelletje klaverjassen. Veel leden zijn lid vanaf het begin, nu bijna zes en half jaar, en hebben een leuke onderlinge band opgebouwd. Bent u nieuwsgierig hoe wij ons vermaken? Kom eens langs voor een kennismaking zonder verdere verplichting. U zult zich gauw bij ons thuis voelen en dat zonder inburgeringscursus.

De kaartavond begint om 20.00 uur. Voorafgaand aan de start drinken wij gezamenlijk een kopje koffie of thee, tegen betaling te verkrijgen aan de bar in de mooie foyer van Wijkcentrum Mare Nostrum. De zaal gaat open om 19.30 uur. Tijdens dit halfuurtje worden de laatste nieuwtjes, roddels en grappen uitgewisseld zodat iedereen de dagelijkse zorgen even achter zich laat. In de korte pauzes tussen iedere spelronde kunt u een drankje kopen aan de bar. Na afloop, rond 22.30 uur, vindt de prijsuitreiking plaats. Nadat iedereen heeft geholpen de tafels op zijn plek te zetten wordt bij het verlaten van de zaal door iedereen al weer uitgekeken naar de volgende speelavond.

Twee keer per jaar organiseert het bestuur een verloting. Na het kopen van de nodige lootjes kunt u leuke prijzen winnen. Veel prijzen worden beschikbaar gesteld door onder andere winkeliers uit winkelcentrum De Mare.

Bij aanvang van iedere spelronde pakt eenieder een schijfje met daarop vermeld een tafelnummer. De kleur van het tafelnummer bepaalt met wie u samenspeelt. Het onderling ruilen van de schijfjes is niet toegestaan.  Er worden drie spelronden gespeeld (Amsterdams). 

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Yvonne van Velzen,

Telefoonnummer 06 50931025.  

Voor meer informatie kunt u
overdag bellen naar:
 
072 - 56 22 100
 
of u stelt uw vraag via: 
Maandag t/m Donderdag :
  8.00 / 17.30 uur
18.30 / 23.00 uur
Vrijdag: 8.00 / 17.30 uur
Vrijdag-avond, zaterdag en zondag alleen bij reserveringen geopend.

Facebook logo5 600x200