Ga jij onze organisatie helpen veranderen?

Stichting Mare Nostrum zoekt een

Ervaren bedrijfsleider (M/V)

32 uur per week

  • Ben je op zoek naar een uitdaging en wil jij een essentiële bijdrage leveren aan de transformatie van ons wijkcentrum naar een door bewoners en organisaties gedragen bewonersonderneming ? Dan zijn wij op zoek naar jou!
  • Als bedrijfsleider is het je primaire doel, met het team, de verandering op de werkvloer vorm te geven, te stimuleren en te optimaliseren.
  • Je bent het aanspreekpunt voor het bestuur, levert de input voor bestuursvergaderingen en geeft leiding aan tien medewerkers en een aantal vrijwilligers.
  • Je bent verantwoordelijk voor een gedegen bedrijfsvoering.
  • Je bent bekend met horeca-activiteiten.
  • Je bent het aanspreekpunt voor de bezoekers/gasten van het wijkcentrum.
  • Je werkt nauw samen met de sociaal-cultureel werkers die bij Mare Nostrum in dienst zijn.
  • Je levert een belangrijke bijdrage aan de positionering en de verankering van de bewonersonderneming in de wijk De Mare.
  • Je weet service en klantgerichtheid op een hoger peil te brengen.
  • Je weet de exploitatie te verbeteren zonder de primaire functie van de organisatie als wijkcentrum aan te tasten.

 

Functie-eisen

Je bent de drijvende kracht in onze organisatie en beschikt over het diploma van een passende MBO-4/HBO-opleiding. Je bent in het bezit van het diploma sociale hygiëne en het certificaat bedrijfshulpverlening, of je bent bereid die diploma’s op korte termijn te gaan halen.

Je hebt een zakelijke instelling en bent mensgericht. Je bent een initiatiefrijke en inspirerende leider en je beschikt over de vaardigheden om je team te motiveren en verder te ontwikkelen. Je bent energiek en communiceert helder en doelgericht. Je hebt overzicht, maar bent niet bang om ook praktisch de handen uit de mouwen te steken.

 

Wij bieden

Een centrale veelzijdige functie – geen van 9 tot 5 baan - in een snel veranderende organisatie en een dynamische omgeving. Het betreft een functie voor minimaal 32 uur per week (bij een 38-urige werkweek).

 

Interesse?

Dan ontvangen we graag je brief, waarin je uitlegt waarom Mare Nostrum jou moet leren kennen. De brief kun je  tot uiterlijk 29 maart 2019, sturen naar Wijkcentrum Mare Nostrum Arubastraat 2 12825 PV Alkmaar ter attentie van J.B.M. Petit. Je mag je sollicitatiebrief ook mailen naar voorzitter@wcmn.nl. Wil je meer weten? Bel naar voorzitter Hans Petit 06-83114470

Mare Nostrum heeft een eigen Arbeidsvoorwaardenregeling (AVR Mare Nostrum) en een eigen pensioenfonds. Het salaris bedraagt, afhankelijk van je ervaring, maximaal € 4.183 bruto per maand, (Salaris op basis van een 38urige werkweek volgens de AVR Mare Nostrum.)

 

Mare Nostrum

Arubastraat 2

Alkmaar

072 -  56 22 100

info@wcmn.nl

Openingstijden Mare Nostrum

Maandag t/m vrijdag :

08.00 / 23.00 uur

 

Zaterdag en zondag

Alleen bij reserveringen geopend

(c) Bewonersonderneming Mare Nostrum/Vormgeving Studio Petit