Mare Nostrum is er voor iedereen

Activiteiten

Op deze pagina vindt u informatie over bijzondere en/of nieuwe activiteiten. Heeft u zelf iets te melden dan kunt u dat doen met een online formulier. De redactie van de website kan uw bericht, zonder vooroverleg, aanpassen of niet plaatsen. Over dat besluit wordt niet gecorrespondeerd.

 

Bedenk dat als u afbeeldingen meestuurt er beperkingen zijn in het kader van de AVG. Afbeeldingen met (herkenbaar) mensen erop mag alleen maar mits er  toestemming voor is gegeven. Ook voor uw eigen naam, telefoonnummer, e-mailadres dient toestemming te geven. Dat kan via het formulier, klik hier.

 

Doe mee aan Alkmaars Talent 2018

Kun jij goed dansen, zingen, acteren, muziek maken of heb je een heel ander talent? Doe dan mee aan Alkmaars Talent. Alkmaars Talent is dé talentenjacht van Alkmaar voor iedereen tussen 6 en 19 jaar! Alkmaars Talent wordt dit jaar voor de derde keer georganiseerd. De voorrondes vinden in september plaats op verschillende locaties in Alkmaar. De uiteindelijke finale is eind november. De jury bestaat uit professionals uit het vak. Tijdens de finale is één van de juryleden Tommie Christiaan(foto), bekend van o.a. ‘The Passion 2018’, de musicals ‘Grease’ en ‘On Your Feet’ en van ‘Beste Zangers’.

Alkmaars Talent is voor iedereen uit Alkmaar en omstreken van 6 t/m 18 jaar. Het is mogelijk om alleen mee te doen én het is mogelijk om met een groep van maximaal 8 personen deel te nemen. Zingen, dansen, acteren, turnen, jongleren, rappen, alles mag! Aanmelden kan tot 20 augustus. Kijk voor alle informatie op www.alkmaarstalent.nl.

Mare Nostrum

Arubastraat 2

Alkmaar

072 -  56 22 100

info@wcmn.nl

Openingstijden Mare Nostrum

Maandag t/m vrijdag :

08.00 / 17.30 uur

18.30 / 23.00 uur

Zaterdag en zondag

Alleen bij reserveringen geopend

(c) Bewonersonderneming Mare Nostrum/Vormgeving Studio Petit